Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 20 mars 2011

Sol sol sol


Hoppas ni som haft möjlighet att njuta av dagen verkligen gjort det. Jag har varit flera timmar på utsidan idag och det känns i kväll för nu är jag trött och det ska bli skönt att gå och lägga sej.
Satt med kaffekoppen på terassen i eftermiddag och bara njöt. Inget vettigt har gjorts i dag men det är ju vilodag och så tar jag hellre tillvara vädret än att stressa på med nåt här inne som jag kan göra en dag med lite sämre väder.
Har också haft en av mina bastustunder med ansiktsmask och fotvård. Tror bestämt att jag filat bort hälften av mina hälar men efter fotbad och insmörjning är de lena som små barnrumpor och redo att stå en ny arbetsvecka i stålhättade skyddsskor. Aj aj de stackars små fötterna vad de får utstå mycket. Närmare sommaren ska jag beställa tid till nån som är expert på fotområdet och få en ordentlig genomgång.
I kväll gjorde vi en liten Purmoturne´ till min syster och till våra goda vänner. Dock var bara frun och dottern hemma men vi satt och pratade en liten stund. Alltid trevligt att träffas. Lite längre fram i vår ska vi damer ta en egen tur till Kokkola på lite shopping.
Snart blir det Solsidan på tv och orkar jag hålla ögonen öppna så länge det håller på så ger jag mej efter det.
Vi hörs i morgon.

2 kommentarer:

  1. Vilken tur att du gått ner i vikt,nu fick ju jag en ny garderob!TACK!!!Joakim var också jätteglad över sina fotbollströjor.

    SvaraRadera
  2. Visst vill man krama ut det sista av solen? Man är ju utsvulten.

    SvaraRadera