Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 11 mars 2011

Nej se det snöar!


Liten Zeb lägger på sin sorgsna min när han konstaterar att varken matte eller husse byter om till länk kläder utan till gå och handla kläder. Det betyder att jag får stanna hemma suck...
Men magen funkar igen och mat och leklusten är tillbaka. Springer med bollen i munnen fram och tillbaka och däremellan ruskar han om sin silikongris och slänger den i vädret medan han morrar dovt och låter väldigt farlig. För att i nästa sekund lägga sej och slicka sin älskade gris som har blivit så sönderälskad att huvudet trillat men ändå lika kär.

Ja det blev en trip till staden norröver ikväll och gubben och jag kalasade på varsin pizza vid Rosso bara för att det är fredag och veckoslutet ligger orört framför oss. Strosade i affärer men inget speciellt fanns på inköpslistan förutom tre kassar med mat.
Vilket busväder sen när vi for hem. Fattar inte vad meningen i det här snöovädret är. Det var ju solsken och snösmältning vi beställt. Nu har det lassat på ett duktigt lager snö igen. I kokkola var gatorna fulla av vatten och snösörja och mockastövlar var ganske inte de bästa tänkbara. Det var att hoppa fram över de värsta pölarna och söka sej opp i snödrivorna där det gick, trevligt trevligt.


Patrik kom hem med en så fin stol idag. Han har gjort ett matsalsmöblemang och så hade han material till 7 stolar så nu tog han hem en och resten lämnar i skolan till efter utställningen i maj. Jag har tyckt om våra köksstolar och de går i samma stil som Patrik gjort men när jag ställde dem bredvid varandra konstaterade jag att hans var mycket smidigare och såg bättre ut. Full pott för den alltså!
Nu väntar han så på klassresan till Budapest som blir på torsdag och för tillfället sitter han i en badtunna i Ytteresse med fotbollslaget. Hoppas nu bara han inte drar nån förkylning på sej.

Njut av din fredag. Nu blir det fredagsfilm hos oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar