Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 8 mars 2011

Mandelmassa ska det vara


Att vakna 05.00 och inse att efter fyra timmar ska man få sätta tänderna i en ordentlig fastlagsbulle kan tyda på en allvarlig brist av nåt men det var liksom min morot denna dag. Att sen komma igen efter besvikelsen över att bageribilen inte hann i tid det är svårt, mycket svårt. Men eftermiddagen gick desto bättre när jag fått min bulle till efterrätt. Ni förstår jag är en enkel kvinna med mycket små förväntningar.

Kvinnodagen till ära fick vi börja med ännu tyngre rävfoderbord och det är tur att man är muskulös och väl byggd, jag säger då bara det.

Våren tar allvarliga kliv framåt och jag kunde konstatera idag att håller vädret i sej är sparkföret just över. Grus börjar uppenbara sej här och där och rätt som det är går man överstyr när man är okoncentrerad och näsan pekar mot solen.
Har faktiskt tvättat vardagsrumsfönstren på utsidan idag och det behövdes kan jag säga. Kände mej duktig efter det och har inte gjort så mycket annat, påminner mej med jämna mellanrum att det är kvinnodagen och ska vi tala om jämnställdhet har jag faktiskt gjort mitt idag.

Borde förbereda nån målning för morgondagen. Det är mycket gjort om jag skulle ha skissat upp nåt så behöver jag inte sitta med det utan får börja blanda färger direkt.
Jag har fått en ny beställning och tror minsann det är det största hittills. Känner mej mycket hedrad samtidigt som det är lite nervöst. Jag vill ju så gärna att det ska bli bra och alla ska va nöjda. Men det måste först och främst mogna i huvudet på mej så det hela är en rätt så lång process. Mer vill jag inte avslöja i detta skede.


Konstnärliga talanger finns det gott om. Som tack för halsduken till min systerdotter fick jag denna målning. Vet inte om det är tänkt att föreställa mej bland glitter och rosa moln men det tycker jag skulle passa. Jag är ganska ofta uppe bland rosa moln. Det måste man vara när man går omkring här hemma med trasiga kalsonger och fettfläckar på tröjan.

2 kommentarer:

  1. Roligt att se sin teckning på nätet tyckte Madelen.De mjuka "bollarna" runt halsen föreställer givetvis halsduken.

    SvaraRadera