Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 29 juli 2011

Färgstark



Kreativiteten har åter flödat.
Konstigt hur humöret påverkar vad man målar och hur man målar. Jag är ännu så pass grön i området att jag inte hittat min stil ännu, kan också vara så att jag alltid kommer att hoppa mellan att måla torrt, vått så det stänker om det och allt annat däremellan.
Hur som helst småchockade jag gubben när han kom från fotbollen och jag höll på att sätta denna i ram. Inte riktigt vad jag annars målar och definitivt inte så starka färger. Men jag är nöjd just nu med den, i morgon kan det vara helt annorlunda men just nu gör den mej väldigt glad och det ska väl målningar göra.
Den hänger nu i vardagsrummet som annars är en beige sak hos oss och då behövs det verkligen färgklickar. Den är inte så liten heller, ramen mäter 40*50 cm.

Så kan man konstatera att semestern är förbi för den här gången. Det har varit en annorlunda sommar med omställningar och känslor i svall. Fastän jag mitt i allt sammans haft underbara dagar med fokus på vänner och en massa skoj ser jag fram emot rutiner och ett lugnare tempo i form av höst.
Jag vet att jag har sånt som jag inte hunnit med men de ensamma höstkvällarna ska jag också ha nåt att göra så ni som väntar på ett besök från mej så kommer det nog. 4 veckor ledigt går alldeles för fort.

Min soldat är på hemväg.Friden lägger sej över huset. Allt gott.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar