Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 21 juli 2011

Mina vänner än en gång


Gårdagskvällen blev hellyckad.
Så jag fick skratta igår! Magmusklerna fick sej en rejäl omgång men det kan behövas för hur jag än söker dem är de mycket svåra att hitta efter sommarens alla festligheter. Men de finns där nånstans och än är inte sommaren slut.
Vi hade en fin kväll på O´Learys och jag åt en god pepparkryddad kyckling med chilimajonnäs och vitlöksgratäng. Jami!
Vi hade fått fönsterbord och det var hur intressant som helst för massor av folk var i farten och många bekanta som vi (jag och väninnan) satt och vinkade ivrigt åt. Så skulle alla de andra vi inte kände kommenteras också och vi kom fram till att inte ens hemma i tv:n har de så underhållande program som vid vårt fönsterbord. Där blev vi och sitta länge och beordrade gubbarna att beställa in mera dricka så att vi med gott samvete kunde stirra på allt som rörde sej därute.
Av allt skrattande kunde väninnan i wc spegeln konstatera att hon hade fått dubbla ögonbryn och så skrattade vi lite till. Vi hann inte se så mycket av musikutbudet där ute men lite folk pratade vi bort tiden med.
En härlig kväll som jag hoppas det blir flera av.

Efter lite garderobstädning och klädtvättande fortsatte den här dagen tillsammans med vänner. En soft eftermiddag med kaffe och intressanta diskussioner och funderingar. Alltid lika roligt att besöka hemmet ifråga och idag fick jag se hur deras trädgård frodas och de vackraste röda vallmor.
Har under många år haft det stora nöjet att få besöka dem och känner mej alltid lika välkommen. Det sätter jag stort värde på trots olikheterna och åldersskillnaden. Egentligen är ålder bara en siffra, hittar man "det där" hos varandra kan man umgås och ha det hur trevligt som helst.

Ja så nu sitter jag här och betraktar ännu en bra dag. Väntar så smått på att min soldat ska höra av sej så vi får det bekräftat att han kommer på loma i morgon. Sen har vi om ca 45 minuter äntligen Ernst i tv rutan igen. Trevlig kväll på er där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar