Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 19 juli 2011

Vernissage


Va fin vår utställning blev till sist. Det är svårt att få nåt sammanhängande när alla vimsar om varandra, pratar och målar mellan varven men med facit i hand tror jag alla var nöjda i kväll på vernissagen. Eftersom det redan är andra året vi har denna tillställning på Jakobsdagarna så är det numera tradition och återkommer nästa år. Esa Tiainen blev utsedd till "gudfader" över tillställningen och han borde känna sej hedrad där bland allt kvinnfolk.
Själv har jag skrivit in mej i konstföreningen Jakarte så jag hoppas på att vara mera engagerad i konstens värld framöver.


Före vernissagen blev det sommarjazz på Betanias innergård och det var riktigt trevligt. Kaffepaus hade vi också där och man tror inte att det ska finnas ett så grönt och lummigt ställe mitt inne i stan. Vackert och rofyllt.
Är så nöjd med dagen och känner en harmoni som jag inte haft på länge.
En skön känsla som ska få vagga mej till sömns ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar