Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 28 juli 2011

Lycka





Lycka måste väl ändå vara när man får plocka de första hallonen från egna trädgården.
På eftermiddagen njöt vi av hallonkaka med glass och färska hallon. Resten frös jag in och det blir säkert att plocka en mugg i morgon också.
Har försökt ta vara på eftermiddagen efter bästa förmåga. Det blev med en bok ute i solen och med Erik som sällskap mellan varven.
Tänkte vi skulle hitta på nånting men det var dåligt med ideer så då for vi till Kokkola för veckoslutsshopping. Tog en sväng via Anttila och så hittade jag den bästa helfigursspegel, måste ha gubben att komma titta på den fantastiska spegel som gjorde att jag såg både lång och smal ut. Banne mej om inte benen blev lite rakare också! Den skulle hem till oss.
Nu pryder den sin plats i sovrummet och inte är den en nätt sak men vid nån renovering ska jag spraymåla den. Nu är den guldfärgad och pampigt värre.

Bostadsmässan hade jag tänkt besöka i sommar men med värmen och trängseln så drar jag mej just nu. Köpte därför inredningstidningen Deko som har allt man behöver se från mässan, sparar då också en nätt slant och ändå kan jag se bilder därifrån så mycket jag vill. (det är ju en finsk tidning så den blir som en bilderbok för mej:)
Så nu tar jag min kaffekopp och tidning ut till gungan och blir kvar där ett bra tag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar