Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 24 juli 2011

Svettig söndag


Alltså ni får tycka vad ni vill men nu vill jag inte ha mera värme. Det här är ingen årstid för varken mej eller Zeb. Tacka vet jag vinter med snö att plumsa i och att efteråt få gå i bastu eller kura ihop sej under filten med en rykande kaffekopp och massa ljus tända, det är kvalite´. För mej alltså.
Zeb flyttar sej från ställe till ställe och ligger och andas tungt. Han har nu hittat en ny favoritplats vid ytterdörren med svala kakelplattor och där har han överblick över allt som händer.
I bland så drömmer han och det rycker i benen på honom och jag tror det är de snöklädda vidderna som far genom hans huvud.

Gårdagen var också en svettig historia, mera kanske av att gubben och jag cyklade till stan helt frivilligt. Jag hämtade mina målningar från Rådhuset för att vara säker på att de skulle komma i min ägo. Har faktiskt lov på att få mina målningar från ifjol, de har legat under nåns soffa i ett års tid nu.
Kvällen tillbringade vi i skolparken med att höra på Fantasia med Hannu i spetsen. Superskönt gung enligt min mening och visst är det tråkigt att de la av. Men kanske de återförenas flera gånger som de gjorde igår. Tidvis satt vi med paraplyen uppspända för regn och blåst.

Här hemma har vi haft en soft eftermiddag med häng i sofforna medan regnet öste ner. Härligt att ha alla samlade, det är så sällan numera och jag njuter desto mera av stunderna.
Nu åker Patrik och träffa kompisar en stund och det ska han ju göra. Det är med dem han har roligt och kommer bort från det militära.

I kväll blir det en liten fest hos oss med kaffe och tårta. Vår lilleman Erik fyller i morgon och vi passar på nu när storebror är hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar