Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 19 december 2012

Den virkade


 
 
Hoho vad man blir slut av att vara ledig.
Vi har båda haft en ledig dag och begav oss mot Vasa redan i morse. Lite julklappar och sånt fixades men annars var det roligt att bara gå omkring och titta när det inte var nåt stort måste över det. Men på nåt konstigt vis glömde vi bort att dricka kaffe och mitt huvud spränger nästan i kväll fast jag nu druckit en stor balja. Därför är jag smått tom i huvudet och har verkligen inte mycket att komma med.
Visar således mitt nyaste virkprojekt, halsduken. Den har varit i användning ett bra tag redan och är omtyckt. Har lite nya planer till de lediga juldagarna men till det behöver jag en STOOOR virknål och jag har ännu inte kommit ihåg att titta efter nån sån.
Fick mitt Dermoshop paket i postlådan i dag, snabb leverans vill jag tillägga. Det innehöll 6 flaskor med duschcreme, boylotion och peeling så man kan inte annat än vara glad. Själv hittade jag en liten parfymflaska med vaniljdoft vid Body Shop som jag inte kunde motstå, är totalt såld när det kommer till den doften. Har så gått och strukit mej som en katt uppefter gubben för att få nån reaktion på doften. Det enda den har framkallat är nysningar så hur bra det nu sen var är ju frågan.
Blir att ställa in sej mentalt på andra avsnittet med Ernst. Ni glömmer väl inte det?
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar