Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 8 december 2012

Festdax


Hade tänkt spendera dagen på Jul på Södermalm.
Men var så otroligt nöjd med gårdagen och allt vi fick uträttat då så jag valde att stanna hemma. T.o.m fast gubben föreslog att vi skulle åka. Men det känns som om jag haft lite julmarknad med stämning själv här hemma. Druckit glögg som ni ser på bilden. Vi har ett nytt objektiv på prov och så länge man får ha det gäller det ju att testa så mycket som möjligt. Så vi hade en liten fotosession med glögg och mina nya vantar som jag är så förtjust i.
Så har jag sytt ett par julkuddar, en ide´ som jag klämde på häromdagen på jobbet. Kvar står bara att sätta i innerkuddar och sy ihop. Tror de får pryda vår säng i julhelgen. Bra att ha lite av varje hemma för då blir det billigt och bra bara man orka slarva fram 14 kilos åbäket till symaskin.
I kväll blir det firmajulfest. Roligt att få pynta sej själv mellan varven och inte bara huset. Traditionellt julbord blir vi bjudna på och jag är redan hungrig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar