Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 4 december 2012

När kölden gör sitt


Det tycks hålla sej stadigt där runt -20 grader.
Det gör att jag blir som en cykel i kölden, trög och svårtrampad. Men vad gör nu det när man kan sitta inne, spela julsånger och dricka muggvis med varm honung med mjölk.
Så är jag inte heller lika trött i dag. Måndagar verkar ha blivit nåt som satt sej i hjärnan på mej.
I kväll har jag virkat två rundlar hittills och satt upp de sista stjärnorna i fönstren. Har pippi på stjärnor men så är de enligt min mening det vackraste man kan ha i sina fönster. Har ett tro hopp och kärlek som verkligen skulle behöva just kärlek. Har inte haft dem i fönstren på flera år helt enkelt för att sladdarna gör att jag fått nervsläpp varje gång de skulle upp. Har sett att det i nya hus finns uttag över varje fönster och symbolerna finns separat, bara att stöpsla i. Så nu vill jag helst ha ett nytt hus och nya symboler, snälla tomten? Pappret är också trasigt så det borde bytas ut men är ganska pilligt minns jag från det att jag bytte en gång åt mormor och morfar.
Borde ta mej i kragen och slå in lite julklappar nu när vi har båda pojkarna i slöjdskolan. Förut har det varit nåt av det roligaste med julförberedelserna, att slå in paket. I dag är det sorgligt nog nåt av det tråkigaste jag vet. Hur kan man ändra så? Håller jag på att bli så där tråkigt vuxen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar