Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 13 december 2012

En stämningsfull afton


Har tillbringat kvällen i Jakobstadskyrka med mamma.
Sångens vänner hade julkonsert och eftersom jag senaste gång hörde dem fick mera julstämning än på Carolas konsert så var förväntningarna höga. Jag blev inte besviken. Vacker stämningsfull sång som gav frossbrytningar mellan varven och jag fick hålla händerna hårt knäppta för att inte brista ut i spontana apploder. Kände igen mycket från min egna körtid och det var svårt att inte nynna med.
Stadslucia med följe kom också och underhöll med sånger. Vackert vackert.
Därav denna sena uppdatering.

2 kommentarer:

  1. Tack för att Du och mamma kom på Sångens Vänners konsert. Fint att ni också tyckte att stämningen var skön, den känslan hade vi också i kören. Ikväll har jag varit på julfest med mina jobbkompisar och imorgon fortsätter vi med "körandet" i Munsala kyrka. En del av oss får julstämning av julbak, julstädning,julklappsköp mm. För mig infinner sig den rätta julstämningen först då jag tillsammans med mina körvänner får sjunga julsånger och dessutom kunna bidra till att kollekten tillfaller Luciahjälpen och församlingens diakoniarbete. Jag vet att kollektslantarna kommer väl till pass då det inom vårt närområde tyvärr också finns de som varken har möjlighet att fundera på julklappar eller vilka olika rätter som skall finnas på julbordet. I stället kan de vara fullt sysselsatta med att med ytterst små medel försöka få familjen att överleva från den ena dagen till den andra. Men Juletid, stilla ro och frid, det är något jag trots allt hoppas att alla ska få njuta av. Julkramar från oss i Skata, kanske vi ses eller hörs i helgen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ett fint arbete ni gör ni sångare. Sprider julstämning och värme samtidigt som pengar samlas in till välbehövande. Man borde verkligen inte klaga när så många har det svårt. Det att inte kunna ge sitt barn en present på julafton eller få läckerheter på julbordet känns svårt, ändå vet vi att många inte har den möjligheten.
      Fick en inbjudan till er på nyårsafton av Bossi som vi gärna tackar ja till. Hur länge vi kan stanna vet jag inte p.g.a Zeb och att han lämnas ensam hemma med grannar som fyrar av raketer men vi kommer gärna och inleder kvällen med er. Kanske vi hörs eller ses före det. Juliga kramar till er båda!

      Radera