Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 10 december 2012

Måndag igen


Trötta fötter.
Det är dagens observation. Trötta fötter, ögon som går i kors och armar som knappt håller för snöskottning. En kväll när jag känner mej som 95 eller mer.
Sonen har storstädning på gång och vill helst av allt slänga alla prylar. Men jag beordrar honom att slänga , sortera , spara eller ge åt mej så tar jag hand om det tills det uppskattas igen.
Han har en massa träprylar han snickrat ihop för många åt tillbaka och visst förstår jag att det just nu inte lockar att spara "skräp". Men det kommer en dag när det är riktigt roligt att gå igenom sånt.
På konsttimmarna i Terjärv har han målat två tavlor som är riktigt vackra. De hade åkt till ekorosk om jag inte satt stopp för det. Så pass många utställningar har jag besökt att jag sett sämre verk. Vill han inte ha dem ska jag hänga dem sen jag har mera utrymme.
Nu ska jag fixa det sista med de några få julkort jag ska skicka i år så får vi dra ett krux över det på "attgöraförejullistan".
Träfatet är senaste alstret som kommit hem från sonens kvälls snickarkurs. Tagit ut i CNC fräs. Så attans snyggt och jag får smyglåna det så länge han ännu bor hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar