Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 30 december 2012

Lite nytt


Så när det blir plusgrader där ute får man sej rejäla varma saker.
Sockorna är klara och jag är mäkta förvånad att det finns någon som helst passform i dem. Åtminstone hålls de på fötterna.
Gubben konstaterade att han nog inte alls har för många par sockor så nu ska jag kasta upp till ett par åt honom också. Det är riktigt roligt när man väl kommer igång.
Så var jag på rea i dag. Rea och rea, dyrt som man nästan svimmar men trots allt rea. Ny vinterjacka har jag förärat mej. En röd vacker sak. Den gamla är tunn som bara den och duger till inget annat än att springa ut och in med. I den nya rinner svetten bara för att man provar. Så nu tar jag gärna -20 grader tack, det här vädret är inget för mej.
Halt som sjutton blir det ute på vägarna nu och i dag är första dagen jag inte motionerat. Men i går gjorde jag det med stil. En timme på förmiddagen och på kvällen for vi med Zeb till mommos gående, en mycket bra bit det också. Hemvägen var närmast katastrof med snö som piskade ansiktet som sylvassa pilar. Var riktigt skakig när vi väl hemma kom innanför dörren. Men med några tjocka skivor ost i magen blev allt bra igen.
Så jag sitter här och förklarar för Zeb att i dag kommer jag inte ut för vi motionerade åtminstone för två dagar i går. Zeb fattar noll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar