Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 3 december 2012

Igångknappen försvunnen


Kvällen fortsätter ungefär som gårdagen. I vågrät ställning.
Hade inbillat mej att jag skulle ta fram 14 kilos maskinen och fixa lite söndriga kläder och sy till ett par kuddar. Nå man ska ju planera sånt in i minsta detalj så det lämnade ännu i det stadiet.
Istället la jag mej bekvämt i soffan och tittade på ett bandat program med favoriter som Bono och Geldof och deras storartade engagemang för världens svältande.
Att jag känner mej trött kan också ha nåt att göra med att jag halv tre i natt stod i pannrumsdörren och beskådade stjärnhimlen iförd morgonrock, ludiskuffare och crocks på fötterna. Väntandes på att det skulle ta fyr i pannan och Zeb skulle få färdigt ålat fram och tillbaka i snön. Efter en sån utevistelse i -21,5 graders kyla kan det ta en stund före man tinar upp och slappnar av.
Men det går alltså ingen nöd på mej och snart är det helt lagligt att lägga sej i fosterställning igen utan att nån har nåt att invända. Livet är bra skönt ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar