Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 22 december 2012

Lugnet har landat


Äntligen är vi så här långt.
Allt så gott som klappat och klart och mor i huset drar en lättnadens suck. Inte för att jag tycker att det varit stressigt eller så men en envis huvudvärk har hemsökt mej nu i dagarna två. Ska tända upp massageljuset och be vackert om lite omhuldning i kväll.
Kallt så in i norden blev det. -27,3 nu just och elden sprakar i spisen.
Granen är klädd och barrar så utav helsike (ursäkta). Den är annars jämn fin och tät, alldeles för tät om nån nu frågar mej. Men här gäller det att hålla tyst och vara glad. Och egentligen spelar det inte nån roll för bara jag mina lediga mornar får tassa upp i strumpfötterna och tända ljusen  och den ger mej ett bedårande sken är jag nöjd.
Så resten av kvällen lutar vi oss tillbaka och gör ingenting alls. Är ni sysslolösa i kväll kan jag tipsa om Rare Exports som kommer klockan 22.05 från Yle tv 2. En annorlunda film om tomten och verkligen inte barnvänlig. Men jag gillar.


Bedårande makaroni ängel som Patrik gjort i sin ljuva barndom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar