Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 16 december 2012

Tredje advent


Det blev inga mormorsrutor i går.
Istället satt jag och pysslade ihop en stjärna från beskrivning härifrån medan det hördes pangpang från tv:n och vardagsrummet. Klistrade på lite silverstjärnor jag hade för att pimpa den lite. Den här är gjord i vanligt tunt skrivpapper men kunde kanske gå att göra i lite stadigare papper också. Små nätta att hänga i fönster som exempel.
Som jag varit orolig och smått bekymrad den sista tiden.
Ska han inte komma?Hur blir det då? Klarar jag mej? Eftersom jag inte ofta lägger min dyrbara tid framför tv apparaten har jag inte heller sett nån reklam. MEN dagens tidning förkunnar att i kväll kommer första programmet JUL MED ERNST!!! Håhå! Jag säger bara välkommen till min tv ruta Ernst. Du är efterlängtad precis som Kalle Anka på julafton.
Sporrad av nyheten "Ernstade"jag till lite och har nu knäckebrödsdeg på jäsning. Dubbelsats av bara farten. Så det kan gå.

2 kommentarer:

  1. Oj va fin stjärna, ska fundeer på denna! Ja säger sama sak som dig, väälkomi Ernst i rutan ikväll!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha! Jag tänkte på dej när jag skrev om Ernst, finns ju en och annan som tycker han är sååå bra!

      Radera