Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 29 december 2012

Det fortsätter


Ja dagarna de bara fortsätter sin stilla gång och vi med dem.
Vi lallar omkring här hemma och på nåt konstigt sätt väntar jag bara på det nya året nu. Allt är liksom i stiltje. Men jag har gått omkring med händerna runt huvudet och frågat mej gång på gång, "vart har det här året tagit vägen"? Som min farmor sa i förrgår när jag hälsa på "just hade vi fest på min 85 årsdag och nu igen ska jag fylla år"(inte än men nästa månad).
Ibland tycker jag det är verkligt skrämmande, att lämna ett år bakom sej och ta emot ett nytt med helt oskrivna blad. Året som kommer blir en utmaning i min roll som hönsmamma och hur jag tacklar det vete fåglarna. Det är väl bara att följa med, glädjas och sörja. Vill ju att de ska få sträcka ut vingarna och flyga fritt.
Så i morgon ska jag försöka få ihop nån sorts årskrönika så får vi se vad det blir.
Julskinkan som aldrig tänkte bli klar blir heller aldrig slut. Gjorde pizza på den i kväll men ännu finns en bit, uäkh! Är verkligt trött på den nu och borde helst bara äta salladsblad.
Men jag fortsätter sticka ,dricka kaffe och valla hunden. Strax ska jag ut och valla för andra gången i dag, hunden, och gubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar