Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 16 oktober 2014

Att dras med


Har ni märkt hur mycket jul det finns omkring oss redan.
När Halpa- Halli började i mitten på september blev jag uppriktigt arg och har vägrat den butiken sen dess. Lite ordning och reda får det väl ändå vara. Folk hade just kommit igång efter sin sommarsemester och så ska man dras med tomtar och troll flera månader och när den verkliga julen kommer så spyr man galla över det hela.
Nu verkar det som om andra butiker också kommit i gång och vad gör man då, mat ska ju inhandlas hur som helst. Julpynt och jultidningar till allmän beskådning var det i kväll när vi var till stan.
Glögg hade jag också fått och just där tog jag ett tvekande steg men föll inte för frestelsen trots att vi är en glöggälskande familj, ja utom gubben då förstås. Tids nog hinner vi.
Julen smyger också in bland bloggfolket och när det väl är igång finns det ingen hejd. Till och med i firarsvängen i Vega önskades julmusik i dag. Nästan så att jag valt det före allt dansbandstjafs som spelas.
Nej än har vi höst med kyla, sol och färgsprakeri och det ska vi njuta av. Vi hinner gott och väl med bjällerklang och pepparkakor sen när det verkligen är tid för det. Få nu se hur länge jag kan stå emot, jag som har så lätt att dras med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar