Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 26 oktober 2014

Igen en gång


Ska nu klockan vridas hit och dit jämt och ständigt så är det väl det här som gillas mest.
Att få en timmes nattsömn extra och att få en söndag att kännas lång och trevlig. Kunde vi inte komma överrens om att endast vrida bakåt de gånger det ska vridas. Mycket bättre så.
Vet inte om jag ska kunna berätta vad jag gjort i dag men om ni tycker att simhallen börjar se sliten ut kan det tänkas att det är på grund av att jag varit där tre gånger på mindre än en vecka.
Fick mamma med mej på en simtur i dag när gubbarna for på hockey. Simmade bubblade och bastade
och det var hur skönt som helst. Mor och dottertid när den är som bäst. Planerade in lite rolig happening i november på samma gång. Lite morötter ska det allt finnas i vardagen.
I morgon blir det tidig väckning när jag efter en veckas hemmavarande får den äran att återkomma till mitt arbete. Ska bli riktigt bra känner jag. Tycker de här lediga dagarna har spenderats på bästa "dethärärjag" sätt. Målat tavlor, stickat vantar och läst över ett par böcker hör till mina största nöjen den här veckan, ja förutom simhallsbesöken då. Men tillika blir jag så väldigt fort lat och rastlös så får jag bara lägga min energi på arbetet blir det också lugnare på hemmafronten. I morgon ligger jag säkert som en död padda och orkar absolut ingenting. Men jag är förberedd så det blir ingen överraskning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar