Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 24 oktober 2014

Torsdagsdejten


Det kanske låter glamourösare än det egentligen var men för att vara en vanlig isande kall torsdagskväll var det toppoäng.
Vi startade i simhallen. Jag simmandes längder medan gubben gick med bälte. Sen låg vi och pöste i den varma bassängen till vi tyckte vi hade nog och magen börjat småkurra.
Det blev O´learys. Alltså är man vrålhungrig och smått desperat efter mat så väljer man det. Åtminstone hos oss. Lite folk och småmysigt när de tände ljusen på alla bord och släkte takbelysningen. Precis som om de vetat att nu har de torsdagsdejtande Essebor att göra med.


Jag säger bara Marvin Hagler´s pulled pork burger. Då har man nåt att sätta tänderna i. När man dessutom tillsätter en ansenlig mängd Hot´n smokey bbq sås till. Åhhh!
Där satt vi och åt och pratade mellan tuggorna och jag blev så mätt att ögonen stod i kors.
Detta borde verkligen bli vårt torsdagsnöje. Motion och mat i ett.

2 kommentarer:

  1. Du har börjat simma förstår jag, för träning? el. nöje? el.kanske bådeoch?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det där var en svår fråga hmm... Tror ingetdera faktiskt ;) Åtminstone än så länge så blev det bara så att två gånger blev inbokade på en vecka. Men visst är det otroligt skönt och skonsam träning.

      Radera