Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 2 oktober 2014

Ingen vanlig kväll


I kväll fick gubben njuta av födelsedagspresenten jag gav honom för fyra månader sen.
Biljetter till Lars Winnerbäcks konsert i Schaumansalen.
Knappt att han hade nån koll på hans musik men jag garanterade att det skulle bli en bra kväll.


Fast jag var ute i sista minuten med beställning av biljetter och vi fick extra insatta platser så visade det sej att de raderna var längst fram och vi kom att sitta på andra rad. Perfekt, men inte hjälper det mycket åt bildkvaliten när man bara har mobilen till hands och det är både mörkt och rökigt.
Men vilken kväll det blev. Så mycket bättre än jag trott och nu sitter jag här igen och är allt salig. Borde gå och lägga mej men vem kan sova när hans sånger ljuder i öronen, mjuka och behagliga med tänkvärda texter. Tror även Lars var hänförd över publiken för han sa att hit kommer han igen. Det blev stående ovationer och vi fick in honom två extra gånger.


Denna vackra kvinna som han hade med sej, Anna tror jag att hon hette. Vacker som en dag, sjöng som en älva och hanterade flera instrument och samtidigt dessutom.
En kväll att minnas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar