Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 19 oktober 2014

Regn ute sol i sinne


Detta är nog den ödsligaste dagen på hela hösten, grått och piskande regn.
Jag har haft min nyaste akvarell i press under natten och bilderna från Waldemarsudde sitter fortfarande starkt i mej. ( det vita ljuset på vänstra sidan av bilden kommer från ett fönster och finns alltså inte "på riktigt") Känner att det är lite uppåt med akvarellen igen så då får man passa på.
Fast det är regn ute så är det sol och glädje i mitt sinne. Min älskade lillebror Philip i Sverige har gått och äktat sin fina Nesrin och jag var helt i från mej i går kväll när jag fick veta. Så oerhört glad för deras skull och alla kramar vi gav varann för en vecka sen känns i dag. Då ännu hade jag inte den blekaste aning.


Zeb han bryr sej varken i giftermål eller akvareller utan undrar mest när det ska sluta regna och vi kan ta oss ut. Eftersom han älskar att åka bil och inte gjort det sen försommaren ska vi nu bege oss ut på en bilfärd med våran bebis. Han i framsätet och jag där bak. Vad gör man inte för sina småttingar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar