Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 31 oktober 2014

Friday on my mind


Kom hem till en lysande färgklick på bordet.
Cyklamen, nåt av det vackraste i blomväg.

Äntligen fredag måste jag ju skriva. Fast jag har haft den bästa och positivaste arbetsveckan på flera månader. Nöjd varje morgon och funnit en mening i mitt slit. Det måste man ta till sej av och mycket har att göra med att jag verkligen försöker ta tillvara allt positivt som ändå kommer ur den gråa vardagen. Avslutade arbetsveckan med info som var långt mycket positivare än jag räknat med. Glad och smått upprymd var jag faktiskt efteråt.
Lyxade till lite makaroner med gräddig bacon och kantarellsås till kvällsmat och den enklaste mat kan bli så mycket mer i gott sällskap. Satt länge efteråt och funderade över veckan som gått. I det avseendet är det både positivt och negativt att vara på samma arbetsplats. Mest positivt ändå för den andre förstår när det ventileras friskt.
Ser fram emot en helg i stillhet och frihet att göra vad jag själv vill. Ska börja med att läsa årets första inhandlade jultidning, Lantliv. Känner att det börjar vara lagligt att botanisera i allt det mysiga som väntar. Det är ju ändå november i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar