Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 9 oktober 2014

Efter regnet


Riktigt sorgligt grått har det varit i dag.
Men mot kvällen klarnade det upp en smula och jag tog mej till skogs tillsammans med hunden. Har haft en envis huvudvärk i dag som jag försökt råda bot på med alla medel men det verkar som om en natts sömn ska till för att den ska ge sej.


Borde kanske börja slänga ner något i kappsäcken också. Nåt ska strykas och så. Men annars är det inte mycket som ska med på vår lilla tripp utan vi kör med lätt packning. Mest är det ju att tänka på att de som lämnar hemma ska ha allt de behöver. De skulle sucka om de såg vad jag skriver nu för det är fullt kapabla att ta hand om sej själva och båda är utmärkta kockar om de bara vill. Tror ändå att de rätt långt kommer att köra på färdigmatslinjen och bara njuta av att ha huset för sej själva. Men lite hönsmamma måste man ju allt vara och ha lite färdig mat bara att värma i micron. Extra köttfärssås, potatismos och kladdkaka, inte att förglömma.
Japp, jag tror det här kommer att bli riktigt bra för alla inblandade. Zeb är den enda som kommer ogilla detta. Vi har ännu inte tagit fram nån kappsäck åt honom att se på för då vet han...

1 kommentar: