Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 20 oktober 2014

Ny vecka


En ny vecka har tagit vid och jag är ofrivilligt eller frivilligt (bara hur man nu tar det) ledig igen ett par veckor.
Ganska skönt att börja dagen med en uppfriskande morgonpromenad för att se hur dagen ljusnar.
På dagsprogrammet fanns ett besök till min syster med farmor i bilen. Där fick vi ett par glada timmar tillsammans.
Småfrusen kom jag sen hem och slängde ihop en mannagrynsskvätt, en maträtt som borde upphöjas till skyarna. Snabb enkel och mättande. Med en upptinad limpa från svärmor som gav juldofter i köket fick jag tillbaka lite av värmen som försvunnit längs med Nådjärvvägen.  Bäddade ner mej själv med ett fårskinn under mej och Zeb som värmde fötterna i soffan, låg jag och läste över en bok. En lyx jag i dessa dagar har är att jag kan välja och vraka bland böcker som finns olästa i bokhyllan. Stod och vägde två böcker i var hand och bestämde att nästa till läsning blir Andra andningen.
Den kommer att hålla mej sällskap tills John blund tar över rodret.

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag köpte precis samma bok i Sthlm... Du kunde ju ha köpt den andra så vi skulle fått byta! :) Hoppas du har det bra. Har du nån trevlig bok jag borde läsa så får du ta vägen över Nådjärv igen! Välkommen!!! Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk att vi båda åker till Sthlm för att köpa samma bok :) Vem vet när jag dyker upp!

      Radera