Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

fredag 14 september 2012

Blåsfredag


En dag som började blåsig och kall har nu övergått till blåsig,kall och regnig.
Bönderna har det inte lätt just nu med att få det tröskat. Några soliga dagar med uppehållsväder nu om jag får be.
Men det är ju fredag trots allt och det känns riktigt bra fast jag har gått och blivit förkyld.Typ alla är väl det mer eller mindre i dessa tider. Ska bunkra upp med vitaminer när jag åker och handlar. D vitamin lär de flesta ha för lite av efter sommaren som aldrig kom. Antibiotika ska också hem åt snickaren. Han fick just ett telefonsamtal efter gårdagens svaljodling och nån sorts angina lär det ska vara, inte a utan b nånting fick jag veta. Han hade inte förstått det själv och inte jag heller men nu ska det ätas piller hur som helst.
Tvättmaskinen surrar, huset är städat,sonen hostar i sitt rum och Zeb sover vid mina fötter. Jag har t.o.m hunnit få ny hårfärg och snart blir det att bunkra upp för lite fredagsmys.
I kväll ska jag läsa över en bok om halvtokiga kvinnor på en ö och sticka sockor. Känner att det kommer att bli riktigt bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar