Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 1 september 2012

Kvällen före

Det mesta borde vara nerpackat vid det här laget. Bara jag nu har pengar och biljetter med så spelar resten inte så stor roll. Har svårt att fatta att vi faktiskt är på väg en tredje gång. Vi som trodde att den första var den sista. Helt sjukt overkligt.
Har tänkt tillbaka hur allt började och faktiskt minns jag inte riktigt. Vet bara att låten Closing time gjorde att jag -98 köpte mej min första samlings cd. Den låten hade jag på repeat i bilen till det arbete jag hade då, morgon och kväll. Hade heller inte riktigt koll på hans namn utan glömde bort det ibland och faktiskt fick anstränga mej för att minnas. Känns helt otroligt i dag.
Fick tänka på min mammas morfar som hette Lennart för att komma på hans namn och tänkte börja skratta högt när min farmor sa åt mej inför en utställning jag skulle ha, att"åtminstone den där Lennart och Zeb måste du ju ha med".
Det är alltså 14 år vi pratar om nu. Så länge har jag inte diggat någon annan och inte heller så hårt så visst måste det vara nåt särskilt. I går spelade han på Gamla Ullevi och i de svenska tidningarna i dag står det bl.a att han får känslorna att fatta eld, Cohen spelar skjortan av de flesta och tänk att en liten farbror i hatt kan trollbinda så många, om han så bara spelar mungiga.
Vill ni så kan ni lyssna på Closing time HÄR som jag lyssnade på om och om igen. Så ses vi här när jag kommer tillbaks från Helsingfors troligtvis ännu i sjunde himlen. Allt gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar