Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 26 september 2012

Bona om sej


Har verkligen gjort ingenting i kväll. Ingenting.
Hur pigg som helst i arbetet och planerade stordåd i tvättstugan med trasa och rotborste men allt rann fullkomligt av mej. Så blir det ibland och det får man helt enkelt ta.
Så har bara bonat om mej lite med fleecetröja och tända ljus och tagit det riktigt lungt. Tyst är det också för gubben är på fotboll, golvläggaren med sångaren i Orion till studion i Jeppo för att banda sång och metallarbetaren tar sej en powernap för att orka en jobbnatt till.
Det jag har gjort är att surfa runt i böckernas förlovade värld och förhandsbeställt Lars Keplers fjärde bok. Paret bakom böckerna är fantastiska författare och fast jag ibland blir stel av skräck för allt hemskt de skriver kan jag bara inte låta bli att läsa. Efteråt vill jag knappt gå till pannrummet för att slänga i en vedklabb ens. Från amazon har jag en bok på kommande som Sylvie Simmons har skrivit. En sprillans ny bok om Leonard Cohen och hans liv. Sylvie har följt honom sen tonåren och fick för en tid sedan en 3 dagar lång interjuv med honom. Den ska bli riktigt intressant att läsa och så får jag öva det engelska språket. Med jultidningsförlaget kryssade i en bok av Viveca Sten så 3 böcker på kommande. Inte illa för en som gärna sitter med näsan nedtryckt i en bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar