Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 20 september 2012

Första dagen och varmt om öronen


Såja, nu behöver jag inte frysa om öronen åtminstone.
Ser inte klok ut i min nystickade mössa men det gör jag i och för sej inte i någon annan mössa heller. Fick hur som helst beställning på en åt sonen också, en i blå och orange! Så roligt att en av sönerna är färgstark. Färger blir man ju så otroligt glad av. Ska handla hem mera av det fantastiska garnet i morgon.
Så har jag gjort min första arbetsdag på länge länge och det var så roligt. Träffat underbara människor och skrattat och pratat. Och arbetat lite också förstås :) Det har gått så bra med knät och jag har gått normalt, tagit trapporna som de andra och väl här hemma är det bara liiite stelt men det får jag väl räkna med. Ingen promenad med Zeb dock utan det tog gubben hand om.
I går kväll var det föräldramöte i den fantastiska slöjdskolan och lika roligt och inspirerande som vanligt. Eleverna var i full gång så vi fick se dem "in action" Har alltid sett fram emot föräldramötena  och det om nåt kommer jag att sörja sen vi inte har nån studerande där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar