Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 11 september 2012

Zentangle


Fick efter ett telefonsamtal i går tips om Zentangle att fördriva tiden med.
Fylla papper med mönster och låta inspirationen flöda. Jag sitter annars också mycket och klottar på papper så det känns inte helt främmande. Här har jag som mina två första tagit ut en ring med hjälp av en microugnskopp. Sen bara fram med tuschpenna och kludda på för allt vad tygen håller. Mycket meditativt faktiskt, därav namnet.
Dagen har för övrigt varit en av de bättre på länge.
Läkarbesök från morgon och förlängd sjukledigt till nästa veckas torsdag. Men jag har i alla fall ett datum nu då jag får åka på jobb igen. Om jag klarar det är en annan femma men det tar vi den dagen.
Nu pratade vi (läkarn och jag) om röntgen eller ultra men då måste jag via en hvc läkare för att slippa vidare till ultra som jag själv tror mera på. Tårta på tårta enligt min mening och är det inte på det här sättet sjukvården blir dyr. Fick ingen tid i dag utan ska försöka igen i morgon så få nu se när jag får en ny tid. Men det känns som om jag är på gång åt rätt håll i alla fall och att nånting börjar hända.
Man kan ju faktiskt bli galen av att gå här hemma med en burk Burana.
Efteråt besökte jag en väninna jag inte sett på hela sommarn och det var så oerhört skönt att få vädra annat än sjuka knän så jag glömde helt bort mitt dilemma för ett par timmar.
I kväll blir det att plaska runt i bassängen.

2 kommentarer:

  1. Wow! Snyggt! Ser ju ut som något från Marimekkos mönster :)

    SvaraRadera
  2. Hej Sara!
    Det här är jätteroligt och lite beroendeframkallande :)
    Pröva du också, det är bara fantasin som sätter gränser.

    SvaraRadera