Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 27 september 2012

Tuff vecka

Vi är flera i familjen som tycker det är skönt med torsdagkväll och endast en arbetsdag kvar.
Min första hela vecka på länge och det märks med trötta kvällar och alla sysslor jag spridit ut under dagarna ska nu göras kvällstid.
Sonen som arbetat nattskift för allra första gången och dessutom haft studier två kvällar är riktigt glad att veckoslutet närmar sej. Han har haft noll koll på vilken veckodag vi haft.
Golvläggaren som har sin första praktikvecka av fyra känner också av att det har varit andra rutiner även om han trivs med dagarna.
Det har varit mycket tider att passa med matlagning och eldning för varm vatten och jag som brukar ta det lugnt en stund efter arbetet har fått hugga i direkt. Och det blir man trött av när man inte är van :)
Men jag njuter av att få vara på benen igen och fast jag inte har det intressantaste arbetet så är det himla roligt i alla fall.
Kvällen har jag spenderat med att låna hem nya böcker från biblioteket och efteråt hälsat på farmor.
Har hjälpt henne med småsaker som hon inte ser själv, ätit kakor och funderat över livet i allmänhet.


Zeb har också haft en tuff vecka eftersom han har haft långa pass i löplinan och vad är då skönare än att vila på mammas huvudkudde efter maten.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar