Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 1 september 2012

Höst


1 september skriver vi och det betyder väl att hösten gör intrång i vardagen.
Skönt vill jag påstå, jag som inte är vidare förtjust i sommar utom semestern då. Efter den här sommaren har mina känslor för årstiden definitivt inte blivit bättre. Nej tacka vet jag hösten med sin färgsprakande natur, friska och höga luft, stickade stora tröjor och mörka mysiga kvällar.
Eftersom gubben befinner sej på talko, sportfanatikern på träning så fick jag lockat ut snickaren på en liten promenad med mej och hunden. Vi gick bara in i skogen en bit, kopplade lös Zeb och lät honom leka yrn av sej.


I dag är en dag när jag känner för att plocka omkring saker och ting. Få in lite höstkänsla. Helst skulle jag byta gardiner i köket, de virkade har gjort sitt för i år. Men jag ska ta det lugnt med knät och vila så mycket som möjligt. Har gjort ett litet stilleben på köksbordet och träsleven som syns gjorde snickaren som ett av de första alster för två år sen. Fantastiskt fin att ha att stå framme i köket.


Att hösten är här blir så definitivt när man hittar den vackraste av fjärilar död. Med skira vingar som vinden så lätt tar tag i att det var svårt att få någon skärpa. Nu vilar den på ett daggkåpeblad.

2 kommentarer: