Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 18 september 2012

Mösstider


Ett sånt väder vi haft i natt!
Zeb har legat och tryckt med huvudet under vår säng och gubben och jag har vänt oss fram och tillbaka och jag sa flera gånger att huset kommer aldrig att hålla för det här. Men det höll och visst somnade jag mot morgonkvisten efter att ha legat och läst ett bra tag och undrat om våra stamsyrener legat knäckta utefter marken. Allt verkar ha klarat sej men efter vägen till staden såg jag flera omkullvälta träd och stora avbrutna grenar. Och som vägarna och gatorna ser ut. Löv och torra barr i drivor så tallarna har fått sej en uppfriskning minsann.
Har träffat fysioterapeuten och efter att han brutit mej enligt konstens alla regler såg han riktigt nöjd ut och tyckte jag hade gjort framsteg. Nu får jag äntligen börja belasta knät och det är det jag väntat på, att få övat upp musklerna som skrumpnat ihop under månaderna som gått. Borde jag ersätta Schwartzenegger i nån kommande film går det ypperligt ännu, såå små har de ändå inte blivit.
Nåja, jag trappade ner en våning och pratade med Pia och har jag inget hört i dag ska jag ringa läkaren på telefontid i morgon.
Sticksugen är jag fortfarande och besökte därför g.a.r.n butiken. En härlig relativt nyöppnad affär som är stor och inbjudande med en glad och kundvänlig ägarinna. Två nystan och nya stickor följde med hem så nu ska här stickas mössa. Det börjar vara såna tider nu.

2 kommentarer:

  1. Trevlig butik detdär g.a.r.n...önskar jag kunde sticka,det räcker så länge allt i stickväg som jag börjar med...???Härliga färger på g.a.r.n du hittat!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag är själv en periodare när det kommer till stickning och har aldrig varit särskilt bra på det. Men ger mej ändå inte och det mesta jag tråcklar ihop går faktiskt att använda:)

      Radera