Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 10 september 2012

Kväll igen


På nåt konstigt sätt har klockan ändå envist tickat på fastän jag tyckte det mesta var segt i morse.
Har under dagen smuttat på hett te´ eftersom jag känt av halsen lite. Allt folk tycks mer eller mindre vara förkylda nu. Te´ är så underskattat och det har gått evigheter sen sist känns det som. Snickaren och jag drack nästan bara te´ en tid men nu är det länge sen. Fast han har kommit igång på det nu också med sin snuva.
Jag har sytt på pläden, om än mindre än jag tänkt mej men ska ta tag i den än i kväll annars lämnar den ligga framme och samla onödigt damm.
Biblioteket fick besök av mej, också det jättelänge sen. Senast jag var inne torde ha varit när jag hade utställning där och när var nu det då sen? Ingen aning. Redan i första hyllan hade jag plockat åt mej tre böcker av författare jag tidigare läst så alla andra hyllor lämnade till en annan gång. Så härligt med böcker och i kväll kommer jag garanterat att lägga mej tidigt för att sjunka in i böckernas fantastiska värld.
Så det är helt ok nu faktiskt och i morgon är en spännande ny dag med ännu ett läkarbesök. Jepp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar