Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 8 september 2012

Regndag


En riktig innedag blev det i dag.
Regnet har hållit på nästan oavbrutet förutom några minuter då solen trängde igenom. Det betyder att jag svassat runt här hemma i badrock stor del av dagen och suttit med min sticksöm. Så har jag målat, äntligen måste jag tillägga. Bilden av katten som speglar sej har jag haft sen många år tillbaka i mina gömmor, redan innan jag började med akvarellen. Så en dag när suget tog mej kom jag att tänka på bilden och letade som en galning eftersom jag vid nåt tillfälle tydligen flyttat på den. Tog mej nästan en dag att hitta den och vid det laget hade suget runnit av mej. Så nu har den i flera dagar legat på arbetsbänken i köket och bara väntat. Själv har jag väntat på rätt tillfälle och det blev i dag. Så skönt att greppa penslarna igen och jag fattar inte vad det är som håller mej tillbaka. Det är så avkopplande och timmarna flyger iväg. Vid ett tillfälle kom gubben och frågade varför jag står och målar, men det är så när jag blir riktigt ivrig så sitter,står eller halvligger jag över bordet.
Så nu har jag en kattavla jag som ingen kattmänniska är. Har varit bör väl tilläggas men det är många år sen det gick om.
Så småningom får jag lov att skura upp mej för i kväll bär det av till Hästöskata där facket bjuder på mat. Såg matlistan och det är inte småpotatis kan jag säga. Vädret hade kunnat vara annat men i gott sällskap och tak över huvudet blir det säkert finemang.

2 kommentarer:

  1. Nämen oj!du har ju målat vår kissemiss Lissi!:) Jättefint!fortsätt så!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va roligt om det liknar nån :) är inte så bra på det här med kissemissar.

      Radera