Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 24 september 2012

En kväll på stranden


Det blev som sagt lite fotografering i går kväll och favoritstället är Fäboda.
Vi har inga vinterbilder därifrån ännu så vi sa att en vacker vinterdag borde vi ta oss ut dit igen.
Visst blåste det lite här hemma och jag klädde mej ordentligt för säkerhets skull och det var jag riktigt glad för när vi kom dit. Redan när jag steg ur bilen började jag skaka som ett asplöv så fruktansvärt kallt var det. Det blåste från havet, snor droppade, ögonen tårades och gubbens händer var blåfrusna.
Men så härligt ändå på nåt sätt och vi var rätt nöjda där vi färdades fram över klipporna med hackande tänder. Lite utmaning får det ju vara.
Väl hemma igen med ca 150 bilder i kameran väntade varm kaffe och hemmagjorda smakbitar.

Har ni räknat ut att det i dag är 3 månader kvar till jul? Ännu i kväll ska jag börja på med årets första julklapp så nu blir det tissel tassel. Jag kan ju bli som ett litet barn när julen närmar sej och fast det ännu är lääänge måste jag börja på om jag ska hinna.

Vi har två helt utslagna ungdomar i huset. En som jobbat natt och en som lagt parkett hela dagen. Inte är det enkelt inte ute i arbetslivet. Borde få jagat lite hundhår i hörnen men jag har inte hjärta att dra igång dammsugaren, inte ännu. Golvläggaren har en V-pen kur alldeles bakom sej och det plus förkylning har däckat honom extra hårt.



Det var rätt ensamt på stranden.


2 kommentarer:

  1. Oj vad härligt! En sak till gemensamt...havet, Fäboda, Pörkenäs. Blev sugen även om det såg kallt ut!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Havet ja... det är så vackert vid Fäboda, även när man hackar tänder:)

      Radera