Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 23 juli 2014

Besök




 
Det blev en glad eftermiddag med besök i går.
Ann-Britt kom på besök och farmor orkade också ut i värmen som den äkta festprisse hon är. Hoppas innerligt om jag får uppnå den åldern att jag blir som hon och vill vara med i händelsernas centrum.
Vi satt i skuggan med vårt kaffe och hade riktigt roligt.
Vi gick en sväng till uterummet och farmor skulle naturligtvis med trots att hon inget ser. Men hon fick smaka en jordgubbe från hängampeln och kände med händerna på tomaterna och vinklasarna och häpnade över växtligheten. På så sätt fick också hon en bild på hur uterummet ser ut.
Så kom jag mej en sväng via mattorget i stan och fick mina efterlängtade vitlöksmarinerade oliver som jag väntat ett helt år på nu. Köpte också batonger och lavendelpåsar.
Efter kvällens cykeltur satt jag på terrassen med fötterna i fotbad, läste en god bok, spottade olivkärnor och drack ett glas vin till. Jag frågar mej, kan en kvinna ha det bättre. Tror inte det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar