Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 30 juli 2014

Så mysigt


Så kommer de sakta smygande.
De där sena kvällarna när det skymmer och det känn helt okej och lagligt att tända ett ljus eller en lampa. I går kväll var en sån kväll.
När jag kom hem efter en härlig "samtal om livet" kväll med min fina barndomsvän. En kväll vi spenderat i sköna soffor i trädgården och svepte in oss i filtar när solen bleknade. En kväll när vi konstaterade att vi hittills kunnat leva på vår ungdom och skönhet men nu kommer in i en fas när vi får hjälpa kroppen lite extra på traven, t.ex hitta de gömda magmusklerna och sånt som håller uppe hyddan.
Då när jag kom hem var det en föraning om höst i luften. Nästan kyligt och gräset vått av dagg, luften hög och klar. Och inne var det rätt mörkt där familjen satt och såg på tv och jag knäppte på den lilla bordslampan. Lampan som i går fick en ny gullig skärm tack vare Blossoms outlet som jag råkade springa på i stan. 5 euro så fick vi nånting nytt och smågulligt i vårt kök.
Snart är de här de mysiga kvällarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar