Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 1 juli 2014

Flirta med solen


Två arbetsdagar avklarade den här veckan och det går ju som på räls.
Så jättefint väder i dag att jag knappt rört ett finger här inne utan mest flirtat med solen på terrassen.
Sen vi fick nya möbler där hänger jag mer och mer i de bekväma stolarna. Gubben påpekade att jag så sällan sitter i min bunker (uterummet) numera att vi lika bra kunde riva det.
Nå nej säger jag! måste ju ta vara på solen också. Men jag är nog alla dagar i mitt uterum, vattnar och pysslar på med mina växter som för övrigt har ohyra nu som jag bekämpar med milt våld.
Vinrankan är fri från ohyran än så länge men ger de sej på den utlyser jag krigstillstånd och tar i med det tunga artilleriet.
Så vilar jag i dagbädden med ena ögat, för det mesta med båda om vi ska vara ärliga. Och på torsdag ska jag duka fram kaffe där när jag väntar gäster, så visst spenderar jag tid i det. Tror det blir ännu mera framåt hösten när man få tända upp ljus och lyktor och kura ihop sej under en pläd.
Men först ska fönstren där tvättas och det kommer ske ännu i kväll, och så ska vi ha en sommar med ledighet och tro att hösten är långt borta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar