Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

tisdag 15 juli 2014

Njut varje minut


Sköna lata dagar bara fortsätter och fortsätter.
Börjar komma in i ordentlig semesterlunk med sena kvällar och sovmornar. Det tar ett tag.
Solen värmer ordentligt från morgon och jag har varit rätt tung i huvudet de två sista dagarna, men har inte tänkt klaga på värmen i sommar. Åska och regn är väl det som sitter mellan öronen på mej.


Tunga moln rullade in över bygden när jag satt i all sköns ro och det blev att kvickt springa ner till ån och ta sej ett svalkande dopp. Vi hann egentligen bara opp igen så brakade det lös och har suttit i sen dess.


Det forsade ur stuprören.


Och jag har suttit på verandan och svalkat min sommarvarma hud och försökt hålla hunden lugn som är rädd för åskan. Visst är han lite söt min nya trädgårdsvän. 1.95 vid Halpa-Halli mitt i stan, det är grejer det.


Så har jag färdigställt en beställningsmålning. Kändes lite konstigt att måla vinterlandskap mitt i stekheta sommaren men visst gick det också.
Det är ungefär som i kväll när jag fick fnatt av att bara sitta och höra på regnet och åskan. Det blev mörkt i huset och påminde om hösten vilket gjorde att jag sökte fram mina restgarn och kastade upp till ett sockskaft. Det ska kanske bli långsockor att ha i arbetet i vinter. Borde inte tänka på det än men tids nog är vi där, om vi vill eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar