Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 26 juli 2014

En hemmakväll i trädgården


Poollycka med skräckblandad förtjusning.
Ja så kan man kalla det när Zeb i dag plötsligt blev med egen pool. Han har ju ett sår mellan två tår och för att inte göra saken värre tar vi inte med honom till ån nu på ett tag. Men stackarn gråter varje gång vi tar simpparna på och går iväg och lämnar honom i linan.
Men fammo och faffa hade en överlopps bassäng ( de har för det mesta saker man behöver) och nu har han en lyx som heter duga.


Hur roligt som helst tycker han kanske inte att det är men trivs när vi kastar i hans kompis grisen och nån boll. Då är han kvickt efter dem men lika snabbt därifrån. Men bara han får blött magen lite är väl huvudsaken.


Fast visst är det skönt att sitta med rumppen i blöt i palmernas skugga och blicka ut över fälten...

Nu har vi satt punkt för Jakobs dagar och det kan sägas att det inte blev mycket.  Det blev Esa, mattorget och igår kväll var vi till skolparken för att höra på Henric Blomqvist and friends och minglade sen en stund. Vi var inte som alla andra så vi skulle lyssna på Kaj, har aldrig fattat storheten med dem.
I dag fick jag gubben med till Betania där Lisbeth Zittra sommarpratade och Rolf Wallendahl och Håkan Storbacka spelade fin musik.
Thats it. Säkert  skulle det vara mycket att se och höra i kväll också. Men inget slår en lugn och tyst hemmakväll i trädgården där vi bara kan sitta och filosofera. Trött på folkmassor, tjo och hejsan. Så har vi ju blivit med pool dessutom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar