Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 31 juli 2014

Efter oväder


Glad att jag fotade lite blommor igår för efter ovädret som drog fram är väl det mesta slaget samman och sönder.
Det står vatten i diket runt gårdstomten och det är väldigt sällan det händer, typ vid vårflöden och sånt. Det mesta ser tilltufsat ut men fixar sej troligtvis under dagen, fast eftermiddagen till ära utlovas mera åska och dunder.
För att inte tala om björkfröna som är precis överallt! Det fullkomligt regnade frön igår när vinden tog i och nu har vi dem överallt, i sängen, i hundpäls, i utemöblerna och ja, de fastnar under skosulor och barfota fötter och följer gladeligen in. Har dammsugit bort det mesta av dem men vet att de kommer följa in i flera dagar framöver.
Jag har ärende uppe på vinden men har dragit mej för det hela semestern. Inte direkt mysigt under plåttaket kan jag tänka mej. Men nu är det mulet trots att luften är rätt kvav och verkar vara den mesta dagen hittills. Så jag får ta min vattenflaska, spänna musklerna och rota runt där en stund, det är nämligen loppis på gång och jag har anmält mej för ett bord vid byagården i Ytteresse.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar