Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 10 juli 2014

Frusipickona


För några timmar trodde jag att sommaren var över och jag sörjde den djupt.
Det var ju kyligt på förmiddagen! Skönt kanske många tyckte och det skulle jag gjort förut också, men jag känner inte riktigt igen mej mera när hela jag håller på att svänga om.


Försökte gå ut flera gånger på förmiddan men frusipickona på hela kroppen talade sitt tydliga språk och det var bara att söka sej in igen. Fattade inte hur det hade blivit så här.


Men som tur var vände det och värmen kom tillbaka.
Nu är jag ingen soldyrkare utan håller mej helst i skuggan. Men kan tycka att det är otroligt skönt när värmen omsluter en och man har ro att bara vara i tiden.


Vi har lite fönsterfix att ta tag i denna sommar så i dag skrapade jag bort målflagor från två fönster och gubben kom efter med penseln. Men det går inte att förivra sej i värmen men igång är vi hur som helst.


Och Patrik har gjort nånting väldigt praktiskt åt mej som är tänkt att komma till användning på lördag. Mycket går att göra av trärestbitar som annars bara ligger och skräpar.
I går kväll cyklade jag till Jeppis och kände mej i fin form. Avnjöt iste vid Fredrikas före jag trampade hem igen. Det var riktigt skönt och jag undrar om jag inte ska ta en liten länk i kväll också.
Men får för allt i världen inte missa Ernst heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar