Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

torsdag 24 juli 2014

Tillbaka i tiden


Mitt i dagen när värmen var som värst cyklade jag iväg till Lappfors.
Ser ni har man fått ärva gubbens nerlagda cykeltröja och fått en flaskställning och dessutom har rätt nya handtag så måste det allt testas.
Så jag bestämde ganska snart att det blir Lappfors som är så vackert i mina ögon. Har en förkärlek till byn eftersom mitt farmor och farfars fanns här och alla tänkbara lov skulle åtminstone några dagar tillbringas här.
Precis här har jag simmat, suttit på bryggan och plaskat med fötterna och upplevt fantastiska barndomssomrar. På vintern skidade vi över isen vidare till elljusspåret en bit bort.


Här på den gamla bron har jag stått otaliga gånger med farfar och metat.
Minns en gång när jag hade en baddare till brax på kroken och halvvägs upp tappade den greppet om kroken. Tror farfar var den som var mest harmsen över att det gick som det gick. Han talade nämligen länge länge om hur stor den där braxen egentligen var.
Att se gården med dess trädgård som är såld i dag gör att det kramar till i bröstet. Ser framför mej hur vi lekt och sprungit där, olika händelser och ett barns okomplicerade liv.
Saknar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar