Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 13 juli 2014

När det mesta känns rätt


I morse gjordes ett sånt beslut att vi åker till Tuuri.
Min dumma åsna tänkte jag i går kväll när jag kläckte ur mej tanken och det genast blev tummen upp. Hatar att sitta i bil och för att inte tala om trängseln där i varuhuset. Dessutom var det skrivet om stället på dagens tidning hur de suger in folk och ploppar ut dem igen med en massa onödigt krimskrams i bagaget och för att inte tala om köbildningen till att få biljetter till Isac Elliot som tydligen ska uppträda där nångång i dag. Tackade min lyckliga stjärna att jag redan är på väg in i tanternas värld och slipper tonårsidoler.
Men det skulle visa sej vara ett smart drag att åka trots allt. 5 minuter hann vi vara där så hade jag köpt mej en läderjacka av den mjukaste lammhud. Så säjs det att jag har beslutsångest!
I och med det köpet var jag så gott som klar och hade kunnat återvända hem. Gick bra att inte plocka på sej mer saker allt till jag kom till konstgrejer, där fastnade ett på målardukar och lite krafs. Två cd skivor åkte också med hem, Kent och Cohen. Brukar alltid passa på att köpa billig musik där och eftersom jag har gått omkring sjungandes Monica Zetterlunds "Å ni fantastiska män som vet hur man angör en brygga.." med den mest sensuella röst jag kunnat frambringa behöver jag få nått nytt på repertoaren. Kan man bara den textraden blir det fort tråkigt för de som ska höra på.


Hemma tillbaks i Esse var det mycket varmare och förstås soligare.
Tyckte att Zeb behövde få sej ett svalkande dopp så vi tog honom ner till ån.


Han hade så mycket spring i bena efter att ha legat halva dagen i skuggan så det var opp på land och så igen ett varv ner i vattnet.


Halvskruttiga bilder men mobilen är ju så enkelt att slarva med överallt.


Det såg ju oerhört skönt ut det där så jag hoppade ur shorts och pajta och gjorde min första simtur i sommar. Har blivit en riktig landkrabba och ska man få sej i vattnet ska det ske oplanerat. Fantastiskt skönt må jag säga så här efteråt.


Det som är kvar av dagen ska gå i matväg och allmänt slapp.
Vi ska grilla lite smått och gott och dricka iste som blivit en riktig hit. Sen vila sej i form till kvällens guldmatch i fotboll.
Ljuvliga ljuvliga semester!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar