Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

lördag 12 juli 2014

Dagen från oss skrider


Det har redan blivit kväll på den här dagen. En varm intensiv men väldans rolig dag ligger bakom.
Det har varit hantverkarmarknad vid Fornstugan i Esse och jag har visat upp mina tavlor.
Mycket folk och jag har pratat med massor. Så roligt att folk kommer fram och beundrar och t.o.m köper. Jag har pratat med kända och icke kända, såna som jag säkert borde veta vem de är men jag är inte så himla bra på folk fast de rent av kan vara bysbor, ni får helt enkelt ursäkta mej för det.
Flera har kommit fram och sagt att de läser min blogg och jag är så himla glad att ni berättar, känns ännu mera värdefullt att skriva när man ser era ansikten framför sej.
Vi blev gubben och jag erbjudna att tillbringa en natt i den uppstädade jungfrukammaren, men bara en natt för föryngringens skull men jag kan garantera att en natt räcker ingenstans!
En riktig lyckad dag med andra ord och jag är tacksam över alla fina ord över målningarna. Själv blir man lite hemmablind när man ser dem dagligen och jag tänkte i går kväll att vad har jag där att göra när jag ingenting har att visa upp. Men tydligen tyckte andra annorlunda.
Resten av kvällen kommer att gå i stillhetens tecken, känner mej som en seg kola som runnit ut i värmen och det behövs en kraftansträngning att samla ihop sej igen.
Så blir det bronsmatch i fotboll framåt småtimmarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar