Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

söndag 12 augusti 2018

Allvaret börjar


Fem veckor semester är över.
Men det känns väldigt länge sen jag stämplade ut och det är ju ett bra tecken. En underbar sommar ligger bakom, den bästa jag haft på många många år. Jag har mått så bra på alla plan och njutit till fullo av allt som kommit i min väg. Tagit tillvara alla stunder jag fått ha med familjen, har släppt allt annat och låtit dem gå först. Jag har fått glädjen att lära känna en  ny person som jag genast tog till mej och gläds med de unga.
Vi har fått ha Zeb hos oss ännu en sommar och han har fullkomligt levt ut allt han kunnat. Pga av att hans motionsform varit simning är han i bättre form än på länge. Fast hans höfter och ben blir ju inte bättre men han har ork och är i bra trim.
Så, jag har tagit av mej förlovnings och vigselringen som varit på i fem veckor, tagit fram arbetsglasögonen och packat matlådan. Nu gäller det att hitta stödstrumporna och komma ihåg att ställa väckning. Poddar är nerladdade ifall det blir skittråkigt redan första dagen. Jag känner mej taggad från topp till tå och längtar efter att få träffa de andra.
Skissade snabbt till några får i dag, sånt som man inte borde visa upp. Somliga ser ut som kalvar, andra flyger och en har svalt en badboll. Men vad gör man annat än bjuder på sej själv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar