Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

onsdag 8 augusti 2018

Massage och tapetklister


God morgon onsdag!
Bild från gårdagskvällen när mamma och jag hade en växthusdejt. Snart blir det mysiga kvällar där bara mörkret kommer tidigare och det är nån vits med tända ljus och slingor.
Jag skuffade omkring med gräsklipparen ett par timmar igår och det var nästan lite glädje över det. Att se att gräset tagit sej efter regnet och börjat grönska och sträcka på sej igen. det har annars varit glest mellan klippningarna i sommar men vem vet om det blir en ordentlig slutspurt ännu.
Storebror kom hem en sväng och jag fick mata honom med spagetti och sen försvann karlarna på fotboll och jag inväntade som sagt mamma.
Och i dag börjar dagen med massage och det måste väl ändå va en av de bättre starterna på en dag. Bara jag nu inte blir så pinad, beror helt på vad som hittas. Nåt större fel känner jag inte av men tänkte att det kan vara bra med en genomgång före arbetsstarten.
Så massage och inköp av tapetklister står på dagsprogrammet. Så startas det upp med beklädning av väggar bara jag får hem gubben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar