Om mig

Mitt foto
En kvinna och vårdassistent i sina bästa år. Försöker sätta en guldkant på varje dag genom att vara kreativ, nyfiken och positiv. Vill tro att man kommer långt med det. Följ gärna med i min enkla vardag om du har tid och lust.

måndag 13 augusti 2018

Lååång


Det hjälps inte, den verkade väldigt lång denna första arbetsdag.
Men kanske det ska vara så nu, snart nog vet jag inte av nåt annat. Men det var roligt att träffa arbetskamraterna efter sommaren och alla verkade vara smått förvirrade före vi kom igång. Själv var jag nöjd med att komma ihåg inloggningskoden och att jag fick igång automatbockningen.
Dessutom var halarn inte alls trång utan jag tog mej lätt och ledigt i den. Efter vissa semestrar brukar arbetskläderna kännas lite trånga och man har fått fråga sej när pös jag upp så mycket?!
Sov naturligtvis dåligt i natt, vad annars kunde jag vänta mej. Låg och läste mitt i natten medan resten av huset sov. Så det blev en liten powernap och efter det blev det en Zebuwalk och så tog jag en egen powerwalk. Allt detta före regnet kom.
Nu ska jag bara ladda inför läggdags med ett avsnitt av The handmades tail, virka en mormorsruta eller två och tänka positiva tankar om morgondagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar